Mandje: 0 items - €0,00 Bekijk winkelmandje
Naar de kassa
  • Gratis standaard verzending
  • 14-dagen op zicht met omruilgarantie
  • Retourneren in de winkel mogelijk
  • Niet goed? Geld terug

Sinner zonnebrillen

Op zoek naar een prachtige Sinner zonnebril?

Sinner is een Nederlands merk opgericht in 1996. Het bedrijf startte met het maken van de sinner zonnebrillen maar heeft nu ook beachwear, ski- en snowboard goggles en helmen in hun assortiment. Dankzij de brede collectie en betaalbare zonnebrillen kan je altijd een passende zonnebril vinden.

Voor veel mensen zijn desinner zonnebrillen uiteraard wel een modeartikel, maar veel belangrijker is het beschermende karakter. Zodra je buiten komt heb je namelijk te maken met schadelijke straling van de zon. De Sinnerzonnebrillen beschermen je juist tegen gevaarlijke UV stralen maar zijn ook vooral hip en trendy.

De monturen zijn dit jaar vooral een must have! Grote sinner zonnebrillen in vintage stijl met dikke monturen van boven recht en van onderen gebogen die helemaal passen bij de retro trend van nu. Het merk sinner geeft aan STYLE IS ALWAYS PERSONAL. Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet. Er zijn voor iedereen betaalbare sinner zonnebrillen in de collectie
Be a Sinner……!

Deze zonnebrillen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd! Kijk snel voor onze collectie 2010 ! En bestel een van de sinner zonnebrillen bij Luxsunglasses.