Terug

Betaalmethoden

ONLINE BETALEN

U kunt bij LuxSunglasses momenteel afrekenen met de volgende betaalmethoden,

* iDEAL - u rekent af via MultiSafePay in uw eigen beveiligde internetbankieren omgeving.
Als u internetbankieren heeft, kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder
dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

* Mastercard/ VISA - u rekent af via de beveiligde omgeving van MultiSafePay met uw Mastercard of VISA card

* Bancontact/ Mister Cash - U betaalt via Bancontact-Mistercash. De beveiligde verbinding loopt via MultiSafePay.
Deze betaalmethode is alleen voor klanten uit België.

* PayPal - u rekent af in de beveiligde omgeving van PayPal
Paypal is een online betaalservice waarmee u in online winkels kunt betalen.
Tevens kunt u met Paypal ook online geld overmaken naar familie en vrienden of
juist geld ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen.
U kunt betalen vanaf uw bank of giro, creditcard of via het saldo op uw PayPal rekening,

Meer informatie over PayPal vindt u op http://www.paypal.nl

 LuxSunglasses accepteert PayPal

* Afterpay - Achteraf betalen vanaf €70,00 (Nederland).
AfterPay voert voor LuxSunglasses.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

* Afterpay - Achteraf betalen vanaf €70,00 (België)

AfterPay voert voor Luxsunglasses.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

* AfterPay – Achteraf betalen vanaf €70,00 (Nederland, bedrijven)
AfterPay voert voor luxsunglasses.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Het versturen van de factuur en de inning van uw betaling zijn uitbesteed aan Afterpay. Op de digitale factuur staat aangegeven hoe u (na ontvangst van de goederen) de factuur dient te betalen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LuxSunglasses 9.4 / 10 - 197 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »