Terug

Retrosuperfuture zonnebrillen collectie met extra voordeel verkrijgbaar

Retrosuperfuture zonnebrillen collectie met extra voordeel verkrijgbaar

SUPER by Retrosuperfuture is een toonaangevend merk dat een uitstekende, moderne bril produceert.

SUPER is in 2007 opgericht in Italië door Daniel Beckerman en is zeer populair geworden vanwege zijn eclectische collectie kleurrijke acetaat zonnebrillen. Na jaren van vriendschap en wederzijdse bewondering tussen de twee bedrijven en families, kocht Red Circle, de familie-investeringsmaatschappij van Renzo Rosso, in juni 2017 een minderheidsparticipatie in het Milanese merk.

Begonnen met een klassieke, eenvoudige vorm, heeft SUPER geleidelijk aan hun indrukwekkende collectie opgebouwd, die momenteel bestaat uit een lange lijst van tijdloze maar toch geavanceerde vormen. Vormen zoals de Flat Top, Ciccio, América, W, of uitgesproken vrouwelijke modellen zoals de Lucia en Drew, zijn de hoofdrolspelers van SUPER's collecties geworden en een voortdurende bron van inspiratie en speelse interpretatie door het creatieve team van het merk.

Sinds de oprichting heeft SUPER zich tot doel gesteld om hoogwaardige brillen te ontwikkelen met een onderscheidend ontwerp voor een betaalbare prijs. SUPER's oprichter Daniel Beckerman legt het oorspronkelijke idee uit dat sindsdien de keuze van het merk heeft geleid: "Alle bedrijven die op de markt waren, ontwikkelden een saaie bril. Ik bleef kijken naar alle experimentele onafhankelijke kledingmerken en vroeg me af waarom niemand nog een eigenzinnige, gedurfde bril durfde te ontwikkelen. Ik wilde zonnebrillen ontwerpen die al mijn vrienden graag zouden dragen: fris, hip en stijlvol, zonder de kwaliteit in gevaar te brengen. Ik denk ook dat het succes van een bedrijf nooit door één persoon wordt gedaan, maar door de samenwerking tussen getalenteerde mensen, en ik heb zoveel geluk gehad dat ik omringd ben door velen, zoals mijn broer Simon, waar ik zoveel van heb geleerd, en de kostbare samenwerking van Sean Beolchini, maar ook vele andere geweldige mensen die in mijn ideeën geloofden".

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LuxSunglasses 9.4 / 10 - 197 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »