Mandje: 0 items - €0,00 Bekijk winkelmandje
Naar de kassa
  • Gratis standaard verzending
  • 14-dagen op zicht met omruilgarantie
  • Retourneren in de winkel mogelijk
  • Niet goed? Geld terug

Ray-Ban® zonnebril

De Ray-Ban® Zonnebril is in 2019 een leuke en hippe accessoire voor de modebewuste man of vrouw. De eerste Ray-Ban® werd in 1937 ontwikkeld voor de Amerikaanse luchtmacht. De naam "Ray-Ban" is afgeleid van de Engelse woorden voor "straal" (ray) en "uitbannen" (ban). Aan het begin van 1970 werd de Ray-Ban® een modesymbool.

Welk model Ray-Ban® kunt u uit kiezen?

De Ray-Ban® Zonnebril is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zowel voor heren als voor dames. U kunt kiezen uit een hippe Wayfarer of een klassieke Clubmaster. Dit zijn opvallende monturen in verschillende kleuren. Daarnaast is er ook een Ray-Ban® Zonnebril met een tijdloos design de welbekende pilotenbril, de Aviator.
Het glas van de Ray-Ban® Zonnebril is in 2017 zeer opvallend, spiegellenzen of ookwel flashlenses genoemd. De kleur van de glazen heeft veel invloed op het zicht dat de zonnebril biedt. Grijze lenzen worden beschouwd als neutraal, omdat deze het contrast niet verbeteren noch de kleurwaarneming verstoren. Gele lenzen zijn geschikt voor situaties met matig of weinig licht, omdat deze het contrast verbeteren. Groene lenzen zorgen voor een natuurlijk en rustig beeld.

Kijk bij onze uitgebreide collectie Ray Ban Zonnebril. Luxsunglasses rekent geen verzendkosten en hebben altijd speciale aanbiedingen speciaal voor u.