Mandje: 0 items - €0,00 Bekijk winkelmandje
Naar de kassa
  • Gratis standaard verzending
  • 14-dagen op zicht met omruilgarantie
  • Retourneren in de winkel mogelijk
  • Niet goed? Geld terug

Gucci Zonnebrillen

Al jaren voert het Gucci modehuis ook zonnebrillen. Wie wil er nu niet het GG logo op zijn zonnebril. Gucci zonnebrillen stralen klasse en luxe uit. Hoewel de zon nog ver te zoeken is, is het handig om je alvast te oriënteren op een mooie zonnebril.
 
"Een zonnebril heeft een beschermende factor en is niet alleen een modeartikel!"

Voor veel mensen is het uiteraard wel een modeartikel, maar veel belangrijker is het beschermende karakter van de zonnebrillen. Zodra je buiten komt heb je namelijk te maken met schadelijke straling van de zon. Onze Gucci zonnebrillen beschermen je ogen elke dag.
De mode voor 2018 is dat niet alleen kleding, maar ook 'oude' zonnebrillen worden weer in een nieuw jasje gestoken. Retro en vintage zijn back. De modetrends 2018 zijn grote ronde of vierkante modellen met een gekleurd of transparant montuur. Welke vorm je ook neemt, de Gucci zonnebrillen moet opvallen.

Je hebt Gucci zonnebrillen al vanaf 185 euro. Er zijn contrasterende kleuren als wit, donkerbruin bruin, cyclaam, zwart, of in meer subtiel beige, paars of grijs. De ronde monturen hebben een zeventiger jaren look waarbij de Gucci handtekening, geaccentueerd door Swarovski kristallen, afsteekt tegen het grijs, goud, groen en hoorn. Ook is er weer het bekende pilotenmodel in het zilver -blauw of goud-groen.
Bestel direct uw Gucci zonnebrillen bij LuxSunglasses.