Mandje: 0 items - €0,00 Bekijk winkelmandje
Naar de kassa
  • Gratis standaard verzending
  • 14-dagen op zicht met omruilgarantie
  • Retourneren in de winkel mogelijk
  • Niet goed? Geld terug

carrera zonnebrillen

Carrera is het sportieve zonnebrillenmerk van deze tijd. Carrera zonnebrillen zijn terug van weggeweest. Was het merk een tijdje niet meer prominent in beeld, Zowel in Hollywood als bij de rijken der aarde is een Carrera zonnebril een must. De zonnebrillen doen denken aan een jaren 80 stijl en is makkelijk te combineren met sportieve of hippe activiteiten.


Carrera betekent "race" in het Spaans. Speciaal worden de Carrera zonnebrillen getest op hun aerodynamische vorm en dat komt ook naar voren in de sportieve uitstraling van de Carrera.
Carerra zonnebrillen hebben een ideaal draagcomfort met een dubbele neusbrug voor stevigheid of een doorlopende neusbrug wat helemaal nu in 2013 in is. U kunt bij Luxsunglasses kiezen uit verschillende modellen. Deze worden ook door de wereldsterren zoals Lady Gaga of Alicia Keys gedragen. Bijvoorbeeld een Carrera Champion Carrera winner wit met spiegelende glazen of net zoals Alicia Keys die in haar clip een Carrera Panamerika 1 draagt.

De monturen zijn dit jaar kleurrijke en opvallend te noemen de Carrera Zonnebrillen zijn verkrijgbaar in het wit, paars, blauw, oranje zwart, of met print. Helemaal hip als accessoire voor de voor de zomermode 2013. Daarnaast beschermen de Carrera zonnebrillen je tegen de felle zomerzon.

Wilt u van de zomer ook een coole en sportieve look bestel uw carrera zonnebrillen vandaag nog.