Mandje: 0 items - €0,00 Bekijk winkelmandje
Naar de kassa
  • Gratis standaard verzending
  • 14-dagen op zicht met omruilgarantie
  • Retourneren in de winkel mogelijk
  • Niet goed? Geld terug

Carrera New Champion

Carrera herschrijft de geschiedenis met de Carrera New Champion, het samenvoegen van het verleden met het heden en het herzien van dit iconische model met een verbeterde pasvorm en een moderne insteek maakt dat de Champion dankzij de New Champion weer helemaal hot is.

Zo'n 8 jaar geleden was het Luxsunglasses die de Champion als één van de eerste weer terug in het Nederlandse straatbeeld bracht. Met oog voor fashion en trends adviseerde wij als vanuit onze mode achtergrond vroegtijdig onze klanten dit icoon uit de jaren 80.

Carrera New Champion heeft een opvallende en maar toch eenvoudige stijl in de lijn met de huidige trends. Een sportieve minimalistische look die past bij nagenoeg elke outfit.
Eén van de meest opvallende veranderingen is toch wel dat het Carrera logo boven de neus is weggelaten.
Neemt niet weg dat dankzij de historische vorm van het model deze New Champion onmiskenbaar is als lid van de populaire Champion familie.
Kunststof pootjes zijn vervangen door dunne metalen pootjes voorzien van het herkenbare Carrera logo
De New Champion is gemaakt van Optyl, Optyl is een thermo-verstelbaar kunststof bestaande uit epoxyhars, met een ongeëvenaarde chemische eigenschappen. Het materiaal levert een groot aantal voordelen, zoals een lichtgewicht gevoel, een temperatuur gevoelig vormgeheugen-effect (buigt na verhitting terug in zijn oorspronkelijke vorm), maar ook glans en kracht.

De kleurenvariatie binnen de New Champion collectie is enorm en ook het aantal verschillende glazen is zeer uitgebreid. Niet alleen zwart en grijs, maar ook groen, bruin, polarized en gespiegelde glazen zijn onderdeel van de New Champion collectie. Alle beschikbare kleuren kun je hier bekijken.

Hieronder een korte video van Carrera over het onstaan van de nieuwe Champion: