Mandje: 0 items - €0,00 Bekijk winkelmandje
Naar de kassa
  • Gratis standaard verzending
  • 14-dagen op zicht met omruilgarantie
  • Retourneren in de winkel mogelijk
  • Niet goed? Geld terug

Armani zonnebrillen

De Armani zonnebrillen die voortvloeien uit het brein van de imposante en wereldbekende Giorgio Armani zijn zeer gewild en dus een must! De ware sculpturen lenen zich voor elke gelegenheid. De modebewuste mannen en vrouwen passen zich helemaal aan met deze zonnebril aan de Italiaanse stijl.

De mode voor 2010 is dat niet alleen kleding, maar ook 'oude' zonnebrillen worden weer in een nieuw jasje gestoken. Retro en vintage zijn back. De modetrends 2010 zijn grote ronde of vierkante modellen met een gekleurd of transparant montuur. De Armani zonnebrillen zijn stoer uitgevoerd met grote, glamoureuze bruine of zwart getinte glazen Welke vorm je ook neemt, met de Armani zonnebrillen heb je altijd een chique uitstraling.

Zodra je buiten komt heb je te maken met schadelijke straling van de zon. De UV straling is er ook op bewolkte dagen en kan voor een blijvende beschadiging van de ogen zorgen, terwijl het licht vaak zorgt voor geïrriteerde of vermoeide ogen. Armani Zonnebrillen beschermen je tegen fel zonlicht en vermoeide ogen.

Heb je behoefte aan een meesterwerk voor jezelf, Bestel bij Luxsunglasses uw Armani Zonnebrillen.
We rekenen geen verzendkosten en de Armani zonnebrillen worden geleverd met poetsdoekje en certificaat en inclusief de brillenkoker.